Odgovor savjetnice za engleski jezik na moj prigovor

Odgovor savjetnice za engleski jezik na moj prigovor:

Poštovana kolegice Kirin, kolega Patekar i poštovani članovi Državnog povjerenstva,

 Htjela bih prvo istaknuti da se po službenim pitanjima nitko od nas nije dužan očitovati tijekom neradnih dana (vikenda) i bespotrebno stvarati ovoliku količinu stresa kojeg su nažalost neki od kolega jučer/prekjučer doživjeli!

 Drugo, kolega Patekar, unatoč činjenici da smo svi uspješno i dobro s Vama surađivali proteklih godina i da ste uvijek djelovali konstruktivno za dobrobit i unaprjeđenje struke i s poštovanjem se odnosili prema kolegama, moram priznati da ste me potpuno iznenadili Vašim javnim grubim istupima prema kolegama iz Povjerenstva a još me više čudi da očekujete očitovanje na Vaše prigovore unatoč činjenici da nije uopće jasno u kojem nam se svojstvu obraćate jer s provedbom natjecanja iz engleskoga jezika nemate apsolutno nikakve veze. Ukoliko i jeste imali nekakvih prijedloga/prigovora onda ste to mogli učiniti na jedan kulturan i pristojan način.

 I treće, kao savjetnica i moguće buduća tajnica idućih natjecanja u narednim školskim godinama, pozvala bih sve kolegice i kolege na civiliziranu i pristojnu komunikaciju gdje se sve može riješiti na korektan i miran način, bez javnih prozivki i skandala te remećenja mira i ugleda kolega koji u ovom Povjerenstvu rade već godinama! Idući puta kada krenete nekoga napadati ovako kako je to bio slučaj proteklih dana, zamolila bih vas da se zapitate da li time pridonosite ugledu struke i kolega ili suprotno od toga!

 S poštovanjem, 

 Jelena Zdrilić, prof.

savjetnica za engleski jezik

 image002Agencija za odgoj i obrazovanje

Education & Teacher Training Agency

 Trpimirova 6, 51000 Rijeka, Hrvatska (Croatia)

Tel.:        +385 (0) 51 320 384

Faks:      +385 (0) 51 335 182

Email:   jelena.zdrilic@azoo.hr

Web:      www.azoo.hr

Snimka zaslona:

5 thoughts on “Odgovor savjetnice za engleski jezik na moj prigovor

 1. Paula

  Pa naravno
  Naši dužnosnici vole imati pozicije i prava, no bez odgovornosti. Zamislite, smatraju da ne moraju odgovoriti jer je prigovor bio navodno nepristojan.
  Prigovor je bio pristojan, ali izravan i neuvijen, transparentan!

  1. Jakob Post author

   Zlorabe pozicije i nisu u doticaju sa stvarnosti, a svaki prijedlog ili kritiku doživljavaju kao prijetnju.

 2. Mirjana Malus Paulić

  Nevjerojatno da plagiranje testa nije problem, no pristojno napisana kritika je! Žalimo se na sadržaj testa već godinama, no bez uspjeha.

  1. Jakob Post author

   Baš tako! ALi to je zato što odgovora na kritiku nema – nema protuargumenata.

Comments are closed.